Lagon Jawi

(Syair: Kyai Abdul Basir)

Hasbunalloh wa ni’mal wakkil

Ni’mal mawla wa ni’man Nasir

La haula wala quwata

Ila billahil ‘aliyil ‘adhim

Urip kudu sing ati ati

Amal becik do dilakoni

Golek ridhane kang moho suci

Neng akherat bakale mukti

Karcis swargo kuwi murah

Neng akeh sing podo wegah

Karcis neroko kuwi larang

Sing seneng kok pirang-pirang

Urip saiki kudu waspodo

Godaane werno-werno

Halal haram ra pati cetho

Salah pilih bakal ciloko

Werkudoro gambare wayang

Gatotkoco iso mabur

Ayo konco do sembahyang

bakal slamet neng ngalam kubur

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s